Sztárok

Szeles Mónika már nem szül a milliárdos férjének

Az utóbbi hónapokban ismét többször előkerült Szeles Mónika neve, de ezúttal nemcsak a teniszről mesélt, hanem a magánéletéről is.

Öt éve jegyezte el Szeles Mónikát a milliárdos Thomas Golisano, akivel azóta boldog házasságban élnek. A 76 éves férfinak ez a negyedik házassága, és már van két felnőtt gyereke, akik mindketten idősebbek a teniszezőnőnél. 

„Ez egyáltalán nem zavar minek. A lánya, Cynthia az egyik legjobb barátnőm. Nekem már nem lesz saját gyerekem úgysem…” – mesélte az idén 45 éves Szeles Mónika a BEST magazinnak.

Szeles Mónika és a férje, Thomas Golisano fotó: Golisano Foundation

A pár Floridában lakik, de Szeles Mónika gyakran jár haza, például idén az Év sportolója-gála egyik díszvendégeként több helyre is készült vele interjú. Akkor kiderült, hogy szeret hazajárni Magyarországra, és nagyon fontos neki a család. Mivel rengeteget foglalkozik gyerekekkel, a sport miatt vagy jótékonyság keretein belül, a Best interjúban szóba került, miért nem szült gyereket. 

„Valahogy így alakult. A tenisz magányos sport, és én hozzászoktam az egyedülléthez. De nagyon sok ismerősöm csemetéjének én vagyok a keresztanyja. Imádom a gyerekeket, de valójában sose vágytam arra, hogy legyen sajátom.”

Szeles Mónika az életéről a magazinnak mesélt további részleteket. 

A BEST magazinnak mesélt Szeles Mónika

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top