Sztárok

Rosszabbodott Mészöly Kálmán állapota

Fia szerint azonban a „Szőke Szikla” nem adja fel, hamarosan újra erőre kap majd.

Mészöly Kálmán február elején került kórházba agyvérzés gyanújával, nemsokára azonban kiderült, hogy kétoldali bakteriális tüdőgyulladása van, továbbá koszorúér-szűkülettel küszködik. Fia, Mészöly Géza azt nyilatkozta, a „Szőke Sziklának” infarktusa volt. Ennek ellenére legutóbb még arról számoltunk be, hogy a legendás labdarúgót március végén hazaengedik a kórházból.

Most azonban rossz hírek érkeztek:

Sajnos, a múlt hét végén kicsit rosszabbodott apu állapota. A sok katéterezés miatt húgyúti fertőzés alakult ki a szervezetében, ezzel küszködik, és a láza is felment, amit azóta sikerült levinni. Így kénytelen megint sokat feküdni. Pedig szépen haladt a rehabilitációs programmal. Egyre erősebb volt, és jobban mozgott, sétálgatott

– nyilatkozta a Blikknek Mészöly Kálmán fia, Mészöly Géza.

Így hát Mészölynek most további pihenésre van szüksége. Eredetileg át akarták szállítani egy másik kórházba egy vizsgálatra, amire a koszorúér-szűkület miatt lenne szükség, így azonban erre várni kell. Ez persze nem ok a borúlátásra: „Bízunk benne, hamarosan újra erőre kap, és minden rendben lesz. Nem adja fel, abban biztos vagyok” – mondta a fia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top