nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kitették új klubjából a Hosszúékat otthagyó úszót

Kitették új klubjából a Hosszúékat otthagyó úszót

Földházi Dávid ismét Tusuppal edz, pedig korábban ő maga döntött úgy, hogy otthagyja az Iron Aquatics csapatát.
NLCafé
f Ajánlom

Földházi Dávid az év elején hagyta el az Iron Aquatics csapatát, hogy pályafutását a Dunaharaszti MTK-nál folytathassa. Sokáig azonban nem maradhatott, ottani edzője, Lőrinczi György ugyanis elküldte őt, miután elege lett az öntörvényű sportolóból – tudta meg a Bors.

„Kiderült, hogy több szakmai kérdésben nem egyezik a felfogásunk, mi több, fegyelmezési gondjaim adódtak vele” – mesélte a lapnak Lőrinczi. 

A reggel hat órai edzéskezdésről háromszor is elmaradt, és azt kérte, inkább kilencre jönne. Márpedig egy sportoló ne szabjon feltételeket, hiszen azzal az edző-tanítvány viszonyt rombolja. Rá­untam a magyarázkodására, és kértem, keressen magának más felkészítő edzőt.

A dolognak az lett a vége, hogy Földházi visszatért az Iron Aquatics-hoz, ahol újra Tusuppal készül. Ezt több forrás is megerősítette.

Földházi korábban azt nyilatkozta, a Shane Tusup és Hosszú Katinka között kialakult párkapcsolati válság miatt hagyta ott a klubot, mivel magánéleti problémáik az ő szakmai fejlődésére is kihatással voltak. „Úgy éreztem, nekem ebben a szituációban nincs maradásom. Azt gondolom, ez az ő dolguk, de a feszültség nem szolgálja az én fejlődésemet, nyugodt körülmények között szeretnék készülni” – nyilatkozta akkor.

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

Megosztás Facebookon