nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Dancs Annamari új életet kezdett Kiskeró nélkül

Dancs Annamari új életet kezdett Kiskeró nélkül

Tavaly nyáron derült ki, hogy Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté házassága zátonyra futott. A válás még csak most kezdődött, de a színésznőnek sikerült új életet kezdenie.
NLCafé
f Ajánlom

Kerényi Miklós Máté, vagy ahogy emlegetik, Kiskeró a felesége feje fölött döntött a válásról, erről korábban beszélt. Viszont azt többször, több interjúban is külön hangsúlyozta, hogy ez csak a házassága kudarca, ettől még jó apja szeretne lenni a gyerekének, és továbbra is mindenben támogatja Dancs Annamarit

„Nem hagytam el a családomat. Mint nőt elhagytam Annamarit, de mint embert és anyát nem. Ahogyan a fiamat sem fogom soha.”

A BEST magazinból kiderült, hogy a színésznő nem akarta elindítani a válópert, mert szerinte ez annak a dolga, aki kilépett a házasságból, de most már mindketten szeretnék a lehető leggyorsabban és legbékésebben lezárni a kapcsolatukat. Legfőképpen a fia, Ádám érdekében

Dancs Annamari és kisfia, Ádám fotó: Facebook

Ahogy mondta, a gyereke adott neki erőt, amikor egyedül maradt, most viszont már sikerült új életet kezdenie. Ebben nagy segítség a családja mellett az anyósa is, aki mindenben támogatja, és a kollégák megértése is. A Marica grófnőben például Annamari és Kiskeró partnerek voltak, most azonban a napi szereposztásokat igyekeznek úgy alakítani, hogy Kerényi az új partnerével, Kardffy Aishával, míg Annamari Laki Péterrel álljon színpadra. 

Részletek a Bestban.

A BEST magazinnak mesélt az új életéről Dancs Annamari

Megosztás Facebookon