Sztárok

Egyforma ruhát viselt a dán és a svéd hercegnő

A celebek kiborulnak, ha ugyanolyan ruhában jelennek meg egy eseményen – majd később a lapokban –, mint a kollégáik. Ez azonban egyáltalán nincs így a királyi családokban.

Ahogyan azt mi is többször megírtuk az NLCafén, kifejezetten jó kapcsolatot ápolnak a svéd, a dán és a norvég uralkodói család tagjai. Így egy-egy hercegnő között abból sem lesz konfliktus, ha ugyanolyan ruhában jelennek meg egy eseményen, majd az újságok címlapjain.

Egy különleges kék ruha, a hercegnők kedvence

A svéd Magdolna hercegnő, aki a napokban adott életet harmadik gyermekének, a nővére 40. születésnapján viselte ezt az igazán különleges nyári ruhát. Néhány hónappal korábban azonban pont ugyanezt a koktélruhát viselte a dán Marie hercegné, amikor férje oldalán díszvendég volt a „Make a wish” alapítvány gáláján Koppenhágában.

magdolna svéd hercegnő svéd királyi család hercegnő ruha viktória hercegnő

A svéd Magdolna hercegnő és családja Viktória koronahercegnő 40. születésnapi buliján (Fotó: Europress/ Patrick van Katwijk/Dutch Photo Press/dpa)

A virágos, kék ruha egyébként egy Erdem modell, amit a hercegnők és hercegnék szívesen viselnek különösen nyáron és tavasszal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top