Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Akkor és most: a Hetedik mennyország két sztárja

11 évvel ezelőtt volt a Hetedik mennyország fináléja, de az gyerekszereplők ma is tartják a kapcsolatot. Nézd meg, hogy hogyan néznek ki most!

Azt sokan tudják, hogy Justin Timberlake felesége Jessica Biel színésznő, de hogy ő volt az egyik főszereplő a Hetedik mennyország sorozatban, arra már kevesebben emlékeznek. A többiekre azonban még ennél is kevesebben. Pedig elég csak lájkolni Jessica Biel Instagram-fiókját, és máris rájövünk, hogy a Hetedik mennyország egykori szereplői, ma is jó barátnők, akik rendszeresen találkozgatnak és nosztalgiáznak.

Biel volt például a koszorúslány a sorozatbeli testvérét alakító Beverley Mitchell esküvőjén, de gyakran feltűnnek egymás oldalán Justin Timberlake koncertjén is.  A Hetedik mennyország színésznői egyébként mindketten édesanyák. Mitchellnek két gyermeke van, Bielnek pedig egy.

Happy Birthday my dear @jessicabiel! Jess, you truly are one in a million! I never could have dreamed a job would bring me one of the most important people in my life. You are more than a friend, you are family! You truly my soul sister! I love you more than words can ever express! You have seen the good, the bad, and the ugly and somehow you still manage to love me! Thank you for your kindness, your love, your brilliant advice, your laughter, and your encouragement through the past 20 plus years. You deserve everything you could ever dream of!! I hope you are being spoiled rotten my friend! I love you Jess! Thanks for always being my rock!! I am a better person because of you! Xoxo! #sisters #soulsisters #family #live #friendship #forever #respect

Beverley Mitchell (@beverleymitchell) által megosztott bejegyzés,

Címlap

top