nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Sáfrány Emese Aleska készen áll az anyaságra

Sáfrány Emese Aleska készen áll az anyaságra

Sáfrány Emese nagyon boldog, de nem árulta el, hogy milyen státuszban van, a családalapításról viszont mondott néhány szót.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A légtornászként is bizonyító Sáfrány Emesére tavaly nyáron rátalált a szerelem. Azonban szeptemberben arról érkeztek hírek, hogy Aleska újra szingli. Most a harmincadik születésnapjára készül, és elárulta, hogyan vélekedik a családalapításról.

„Nemsokára 30 éves leszek. Persze, nem olyan nagy szám ez, de azért az ember mégis tovább lép egy szintet élete lépcsőjén. Nyilván érzem, most már ideje lenne a családalapításnak, de nem akarok rágörcsölni erre, amikor jönnie kell, akkor jön majd. Készen állok az anyaságra! Nagyon boldog vagyok, de nem szeretném részletezni, hogy éppen milyen státuszban. Keresem nagyon az egyensúlyt, hogy a munka mellett a barátokra és a szerelemre is elég idő jusson”mondta Aleska a Blikknek.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon