nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megvan, miért plasztikáztat Tilla

Megvan, miért plasztikáztat Tilla

Tilla mostanában rengeteg bókot kap, sokan mondják, hogy megváltozott az arca. Ennek persze oka van, de most azt is elárulta, miért kezdett bele a fiatalító kezelésekbe.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Till Attila hatalmas változáson ment keresztül: kigyúrta magát és az arca is megváltozott. A műsorvezető sokat jár edzőterembe, figyel az egészséges táplálkozásra és szeme alatti táskák is eltűntek. Tilla korábban már elárulta, hogy plasztikáztatott, most pedig arra is választ kaptunk, hogy miért szánta el magát erre a lépésre. „Untam már, hogy a táskáim miatt mindig fáradtnak tűnt az arcom, attól függetlenül, hogy éjszakáztam-e, vagy sem” – mondta a Story magazinnak Tilla. 

„Mindenki azt hitte, mindig másnapos vagyok, vagy túl sok cigarettát szívtam. Valamikor, fiatalkoromban még simán igaz is lehetett volna, de már évek óta nem iszom alkoholt. Az igaz, hogy visszaszoktam a cigire, de csak esténként gyújtok rá”  – mondta a műsorvezető, aki három hónapja határozta el, hogy változtat a külsején. Időről-időre, három-öt havonta úgynevezett hialuronsavat töltenek a ráncokba, így fokozatosan egy szintre hozza őket az arc többi részével. 

Nem akarok táskás szemű hatvanévesnek kinézni, ha kinézhetek harmincötnek is

– tette hozzá Tilla.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon