Sztárok

Itt van a VV Fanni-ügy gyanúsítottjának vallomása

Kiderült, hogy mivel védekezik a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László, aki felhatalmazta egykori ügyvédjét, hogy meséljen a vallomásáról.

Az előzetesben ülő férfi egykori ügyvédje – egyben nagybátyja – elárulta a Blikknek a gyanúsított vallomásának részleteit VV Fanni eltűnésének napjáról.

„Azért ment a lakására, mert alkalmazni akarta VV Fannit. A lány munkanélküli volt, és Laci fel tudott volna venni utána állami támogatást. Amikor László megérkezett, a lány alélt volt, ő pedig feltételezte, hogy valamilyen szer hatása alatt állhatott. Azt mondta neki egy közös ismerősük, hogy vigye a lányt egy megadott helyszínre egy megadott időpontra. Ekkor követte el a legnagyobb hibát, hogy nem a mentőket vagy a rendőröket hívta. Jóhiszeműen­ úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert akkor bajba kerülhetne ő is és az is, aki a szert Fanninak adta – magyarázta az ügyvéd.  Egykori védence azt mondta , hogy ezek után az autójába tette a magatehetetlen Fannit. –Ekkor készített róluk felvételeket a biztonsági kamera. Azt soha nem is tagadta, hogy ő látható a fotókon a magatehetetlen lánnyal. Elment a megadott helyre, átadta Fannit, majd László elutazott Siófokra. Többet az ügyről nem tud. Az sem lehetetlen, hogy Fanni még életben van” – mondta az ügyvéd, hozzátéve, hogy bízik rokonában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top