nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Luxushotelben balhézott Friderikusz Sándor

Luxushotelben balhézott Friderikusz Sándor

Állítólag a műsora megszűnése előtt a rádió vezetőjével egyeztetett, de a beszélgetés vitává, majd veszekedéssé fajult.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Múlt pénteken a Music FM hivatalosan is közölte, hogy megszűnt Friderikusz Sándor műsora. A befejezésre a műsorvezető is utalt az utolsó műsorában, ám akkor még talányosan fogalmazott: nem tudta megmondani, lesz-e folytatás.

A hirtelen befejezést egyik fél sem indokolta, ám a Bors úgy tudja, heves vita előzte meg a távozást. Állítólag a rádió vezetői szerint a műsor színvonalas volt ugyan, de nem illeszkedett a csatorna fiatalabb korosztályához.

A rádió vezetője erről beszélgetett Friderikusz Sándorral egy budapesti luxushotel halljában. A beszélgetés viszont vitába, majd veszekedésbe csapott át, a műsorvezető állítólag annyira kiabált, hogy a szálloda alkalmazottainak is közbe kellett lépniük.

A lap informátora szerint ezután döntöttek a műsor megszűnéséről. Azt viszont nem tudni, hogy Friderikuszt rúgták ki, vagy ő mondta, hogy befejezi a műsort.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon