nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Fehér Tibor megmutatta, milyen szexrobot lenne

Fehér Tibor megmutatta, milyen szexrobot lenne

Egy nemrég megjelent hír kapcsán beszélgetett a Reggeli két műsorvezetője, amikor Fehér Tibor egy pillanat alatt átment orosz szexrobotba. Most te is megnézheted.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Tavaly nyáron csatlakozott az RTL Klub Reggelijéhez Fehér Tibor, és azóta már részese volt néhány szürreális pillanatnak. Ennek ellenére sikerült zavarba jönnie ma a szexrobot témánál, vagy pontosabban, zavarba hoznia magát. 

Mikike és Fehér Tibor a szexrobotokról beszélgetett a Reggeliben

Fehér Tibor és Mikike a brit Metro értesüléseit osztotta meg a nézőkkel, miszerint idén egy szexbabákat és -robotokat gyártó cég piacra dobja Henryt, aki ígéretük szerint nem csak a fáradhatatlan erekciójával fog örömöt okozni a tulajdonosának. A műférfi képes lesz akcentussal verseket szavalni használat előtt, után vagy éppen helyett. A gyártók ugyanis egyetértenek abban, hogy vásárlói oldalról nagy az igény a beszélni képes szexbabák iránt. Ennek hátterében pedig az áll, hogy a szingli férfiak és nők a szexuális kielégülés mellett leginkább partnerre vágynak. A nagyjából 3 millió forintnak megfelelő baba így nemcsak egy dizájnos rúd lesz, hanem – ahogy fogalmaznak – egy társ is. 

„Ezt te el tudod képzelni, hogy beállítod a Henrydet, mondjuk adsz neki egy másik nevet, legyen Igor, és legyen orosz, majd a szexuális együttlét alatt azt kezdi el neked orosz akcentussal, hogy míínyek nevezzelek…” – kezdte Tibi, amikor Mikike arra buzdította, hogy itt a forradalom évfordulója mentén inkább mondjon egy odaillő verset, mégpedig francia akcentussal. 

Fehér Tibi zavarba jött, és csak annyit mondott Mikike unszolására: Inkább hagyjuk

De nézd vissza, Fehér Tibi hogyan játssza el a szexrobotot:

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon