Sztárok

Fehér Tibor megmutatta, milyen szexrobot lenne

Egy nemrég megjelent hír kapcsán beszélgetett a Reggeli két műsorvezetője, amikor Fehér Tibor egy pillanat alatt átment orosz szexrobotba. Most te is megnézheted.

Tavaly nyáron csatlakozott az RTL Klub Reggelijéhez Fehér Tibor, és azóta már részese volt néhány szürreális pillanatnak. Ennek ellenére sikerült zavarba jönnie ma a szexrobot témánál, vagy pontosabban, zavarba hoznia magát. 

Mikike és Fehér Tibor a szexrobotokról beszélgetett a Reggeliben

Fehér Tibor és Mikike a brit Metro értesüléseit osztotta meg a nézőkkel, miszerint idén egy szexbabákat és -robotokat gyártó cég piacra dobja Henryt, aki ígéretük szerint nem csak a fáradhatatlan erekciójával fog örömöt okozni a tulajdonosának. A műférfi képes lesz akcentussal verseket szavalni használat előtt, után vagy éppen helyett. A gyártók ugyanis egyetértenek abban, hogy vásárlói oldalról nagy az igény a beszélni képes szexbabák iránt. Ennek hátterében pedig az áll, hogy a szingli férfiak és nők a szexuális kielégülés mellett leginkább partnerre vágynak. A nagyjából 3 millió forintnak megfelelő baba így nemcsak egy dizájnos rúd lesz, hanem – ahogy fogalmaznak – egy társ is. 

„Ezt te el tudod képzelni, hogy beállítod a Henrydet, mondjuk adsz neki egy másik nevet, legyen Igor, és legyen orosz, majd a szexuális együttlét alatt azt kezdi el neked orosz akcentussal, hogy míínyek nevezzelek…” – kezdte Tibi, amikor Mikike arra buzdította, hogy itt a forradalom évfordulója mentén inkább mondjon egy odaillő verset, mégpedig francia akcentussal. 

Fehér Tibi zavarba jött, és csak annyit mondott Mikike unszolására: Inkább hagyjuk

De nézd vissza, Fehér Tibi hogyan játssza el a szexrobotot:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top