nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Szülőszobai élményeiről beszélt az Edda zenésze, Hetényi Zoltán

Szülőszobai élményeiről beszélt az Edda zenésze, Hetényi Zoltán

Hetényi Zoltán, az Edda zenésze sokáig hezitált, hogy bent legyen-e kisfia, Domonkos születésénél. Végül egy hirtelen ötlettől vezérelve bement a szülőszobára, ami hatalmas élmény volt számára.
NLCafé
f Ajánlom

Az Edda zenésze elmondta, másfél ezelőtt még nem gondolta, hogy valaha gyermeke születik. Persze a gondolkodása teljesen megváltozott, amikor kiderült, babát vár a kedvese. Hetényi Zoltán sokáig gondolkozott rajta, hogy bemenjen-e a szülőszobára: megkérdezte a barátait, ismerőseit, de végül csak akkor tudott dönteni, amikor már éles volt a helyzet. A doktor szólt neki, hogy bemegy, vagy kint marad. 

„Vittem magammal a felszerelést, hogy nehogy lemaradjunk valamiről. Egy paravánnal voltam eltakarva, érdekes mozdulatokat láttam. Volt egy-két pillanat, amikor az orvosok nagy lendülettel nyomták a gyereket ki. Császár volt végül, nem így terveztük, de az élet közbeszólt” – mondta Hetényi a Babavilágban

Amennyire féltem ettől az egésztől, a végére annyira természetes lett. Olyan volt, mintha ez meg lett volna írva, és így kellett volna történnie. Amikor megszületett a Domonkos, levettem a pólóm, és a mellkasomra tették. 

Megosztás Facebookon