nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Fordulat Oszter Sándor vesztegetési perében

Fordulat Oszter Sándor vesztegetési perében

A negyedrendű vádlott visszavonta a korábbi vallomásait, és új vallomást tett a bíróság előtt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Meglepő fordulat történt Oszter Sándor és társai vesztegetési ügyének hétfői tárgyalásán. Az ügy negyedrendű vádlottja, K. Sándor ugyanis visszavonta a korábbi vallomásait – írja a Blikk.

A férfi korábban többek között vádlott társára, Oszter Sándorra is terhelő vallomást tett az ügyben. Most nemcsak visszavonta ezt, hanem új vallomást tett.

Így már csak annyival vádolja a színészt, hogy átírta annak a filmnek a forgatókönyvét, amelyen közösen dolgoztak volna. A lapnak Oszter Sándor azt mondta, ez az ügy már egy rémálom, és nagyon reméli, hogy hamarosan véget ér.

Hosszú hónapok óta húzódik a per, amelyben Oszter Sándort és társait azzal vádolják, hogy egy adócsalással vádolt vállalkozónak megígérték, több tízmillió forint fejében elintézik az ellene folyó eljárás enyhítését.

A vád szerint az egyik, akihez a pénz került, Oszter Sándor volt, aki az ügy ötödrendű vádlottja. A színész telefonját állítólag hónapokon keresztül lehallgatták.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon