Sztárok

Fordulat Oszter Sándor vesztegetési perében

A negyedrendű vádlott visszavonta a korábbi vallomásait, és új vallomást tett a bíróság előtt.

Meglepő fordulat történt Oszter Sándor és társai vesztegetési ügyének hétfői tárgyalásán. Az ügy negyedrendű vádlottja, K. Sándor ugyanis visszavonta a korábbi vallomásait – írja a Blikk.

A férfi korábban többek között vádlott társára, Oszter Sándorra is terhelő vallomást tett az ügyben. Most nemcsak visszavonta ezt, hanem új vallomást tett.

Így már csak annyival vádolja a színészt, hogy átírta annak a filmnek a forgatókönyvét, amelyen közösen dolgoztak volna. A lapnak Oszter Sándor azt mondta, ez az ügy már egy rémálom, és nagyon reméli, hogy hamarosan véget ér.

Hosszú hónapok óta húzódik a per, amelyben Oszter Sándort és társait azzal vádolják, hogy egy adócsalással vádolt vállalkozónak megígérték, több tízmillió forint fejében elintézik az ellene folyó eljárás enyhítését.

A vád szerint az egyik, akihez a pénz került, Oszter Sándor volt, aki az ügy ötödrendű vádlottja. A színész telefonját állítólag hónapokon keresztül lehallgatták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top