Sztárok

Még tovább bővül a luxusfeleségek csapata

Hamarosan folytatódik a Feleségek luxuskivitelben a Viasat3-on, ráadásul két új szereplő is érkezik a műsorba.

Ahogy korábban megírtuk, a TV2 egykori társtulajdonosa, Yvonne Dederick is csatlakozik a Feleségek luxuskivitelben első évadában megismert Csősz Boglárka, Köllő Babett, Vasvári Vivien, Smaltig Dalma és Farkas Rita alkotta csapathoz. Most azonban kiderült, hogy lesz még egy új szereplő, a Polgár Galéria és Aukciósház tulajdonosa, Polgár Árpád felesége, Tünde.

„Most háztartásbeli vagyok, de sok mindennel foglalkoztam korábban. Voltam bróker, majd megpróbálkoztam az újságírással is. Szerepeltem a Riporter kerestetik című műsorban, második lettem, és az RTL Klubhoz kerültem” – mesélte a Blikknek Polgár Tünde, aki anyaként elhagyta a televíziót, és a családi galéria ügyeivel kezdett foglalkozni. „Besegítettem a szakkönyvek szerkesztésébe, illetve elvégeztem egy becsüsképzést, így műtárgy- és drágakőszakértő lettem. A szereplő hölgyeket csak futólag ismerem, de Yvonne-nal már régóta jóban vagyunk, érdekes lesz a közös munka. Igazából élem tovább a hétköznapjaimat, annyi különbséggel, hogy kamerák követnek. Ráadásul a műsornak köszönhetően újra megtapasztalhattam, milyen a magyar tél, mert az elmúlt években ilyenkor mindig Amerikában voltunk” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top