nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Újra filmet forgatna Harvey Weinstein

Újra filmet forgatna Harvey Weinstein

A kegyvesztett producer egy dokumentumfilmmel térne vissza.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Dokumentumfilmmel térne vissza a filmezés világába Harvey Weinstein – derült ki a The New York Times cikkéből.

A kegyvesztetté vált, egykor Hollywood legnagyobbjai közé tartozó producer hozzá közel állók szerint már el is kezdte előkészíteni a filmet, amelyet élete legnagyobb kihívásaként jellemzett, és amellyel megalapozná a visszatérését. A lap szerint Weinstein egy egész sor producerrel konzultált már arról, hogyan tudná a legjobban elmondani a történetét. Ugyanakkor egyelőre nem világos, hogyan válhatna film az elképzelésből, mivel – érthető módon – senki nem szeretne vele dolgozni.

Az első hírek még arról szóltak, hogy Weinstein saját magáról készítene dokumentumfilmet, azóta azonban kiderült, hogy az Egyesült Államokban tomboló opioid válságot választotta témaként.

Harvey Weinsteint 2017 októbere óta többtucatnyian vádolták meg szexuális erőszakkal: köztük olyan hírességek is, mint Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie vagy Kate Beckinsale. A Szerelmes Shakespeare és a Ponyvaregény producerét azóta az Amerikai Producerek Céhe és az Akadémia is kizárta soraiból, cége, a Weinstein Company pedig csődbe ment.

Bár Weinstein ügyvédein keresztül továbbra is tagadja a szexuális bántalmazásokról szóló vádakat, az elmúlt időszakban egy kizárólag férfiakat fogadó intézményben kezeltette magát, ahol korábban a szintén zaklatással vádolt Kevin Spacey-t és Tiger Woodsot is kezelték.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon