Sztárok

Görög Zita rosszul viseli a terhességet

Görög Zita két hete jelentette be, hogy harmadik gyermekét várja. A műsorvezetőt most sem kerülik el a reggeli rosszullétek, de próbálja a jó oldalát nézni a terhességnek.

Görög Zita és Laczkó Zsolt augusztusban jelentették be, hogy együtt vannak, de azóta nem nagyon hallottunk róluk, kerülték a nyilvánosságot, kapcsolatukról pont annyit beszéltek, amennyit ilyenkor „kell”. A hónapokig tartó hallgatás után azonban bombaként robbant a hír, hogy Görög Zita terhes a párjától, sőt, azt is elmondta, hogy érzése szerint szilveszterkor fogant a baba, akit egyébként már terveztek. Most a közösségi oldalán osztotta meg tapasztalatait harmadik terhességét illetően. 

„A reggeli rosszullétek alatt nem vigyorgok ám” – írja az egyik hashtagben Görög Zita, majd hozzátette, hogy játszanak vele a hormonok, és egész nap aludna, de azért boldog. A műsorvezetőn egyébként látszik, hogy nagyon jól éli meg ezt az időszakot, szerelmes, és alig várja, hogy harmadik gyermekét a kezében tartsa. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top