Sztárok

A borzas frizura is jól áll a Mokka műsorvezetőjének, Szabó Dórának

A Mokka műsorvezetőjét első pillanatban fel sem ismertük az Élet-Forma adásában, pedig Szabó Dórának csak a haja volt más, mint ahogyan megszoktuk.

Reggelente mosolyogva és vidáman köszönti a nézőket Szabó Dóra a Mokkában, aki rendszeresen kap bókokat a vendégektől is. Az egykori szépségkirálynő a minap az Élet-Forma műsor vendégeként mesélt arról, hogyan tartja magát formában, de az első percben alig ismertünk rá. 

A Mokka műsorvezetője, Szabó Dóra nemrég az Élet-Forma vendégeként Kulcsár Edinával beszélgetett

A reggeli adásokba rendszerint nem ilyen vagányan ül be, pedig úgy tűnik, hogy Szabó Dórához ez a stílus sokkal közelebb áll, mint a Mokkában megszokott. De kíváncsiak vagyunk a véleményedre. 

Az egykori szépségirálynő a modellmunkák során sokféle arcát mutatta már meg, felkerült ezekből néhány a saját közösségi oldalára is, ahol ugyanannyian dicsérik a szépségét, mint például a nyaralásokon készült fotókat. Ezzel kapcsolatban pedig ambivalens érzelmei vannak a műsorvezetőnek.

„Az emberek azt hiszik, előny a szépség, de gyakran inkább ijesztő, ahogyan a határozottságom is. És bár ma sajnos gyakori dolog a válás, de ez sem az előnyeim közé tartozik. Azt tapasztalom, hogy félnek tőlem a férfiak, ritkán mernek megközelíteni, pedig nem harapok” – mesélte Szabó Dóra néhány évvel ezelőtt. 

Nézd vissza a beszélgetést, amiből kiderül, milyen határozott nő a műsorvezető:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top