Sztárok

Megszólalt Alföldi Róbert a zalaegerszegi kitiltása kapcsán

Az elmúlt napok egyik vezető híre volt, hogy Alföldi Róbert zalaegerszegi előadását lemondták. A színész most nyílt levélben reagált a történésekre.

Alföldi Róbert a színészet és a rendezés mellet előadásokat tart, ahol telt ház előtt beszél a munkájáról, tapasztalatairól és sokszor a politikáról is. Alföldi nyíltan vállalja, melyik oldalon áll, elmondása szerint ebből sok problémája volt az évek során. Nyílt leveléből kiderült, hogy most is hasonló helyzet áll fenn. 

A posztból kiderült, hogy ő szerette volna megtartani az előadást, de bizonyos szervek ezt nem engedték neki. Azt is leírja, hogy a zalaegerszegi lakosok mégis megszervezték volna, ráadásul önköltségen, de végül nem találtak olyan helyet, ahol megtartanák. Alföldi Róbert azt is leírja, hogy ő nem szokott magyarázkodni, de az elmúlt napok történései után úgy érezte, meg kell osztania gondolatait azokkal, akik szeretik őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top