Sztárok

Trokán Nóra: Túl naiv vagyok

Trokán Nóra kiváló színésznő, ezt legújabb darabjában is bizonyítja. Az életben azonban néha túlságosan naiv, és csak idővel jön rá, hogy ki miért barátkozik vele.

A gyönyörű színésznő akár modellnek is elmehetne, Trokán Nóra azonban nem a szépségével akar érvényesülni – gyakran több mint fél napokat dolgozik, csak hogy olyan karaktert vigyen színpadra, amivel mindenkinek megfelel. Azt mondja, nagyon jó csapat jött össze a Delila próbáin, jól kijött a többi színésszel. „Örülök, hogy együtt dolgozhatok olyan emberekkel, akikkel sosem, főleg, hogy egy ilyen darabban” – mondta Nóra, aki a sztorira is kitért. „Azt bizonyítja, hogy semmi nem változik az ember körül, ugyanolyan hibákat követünk el, és nem tanulunk belőle. Ez így lesz, amíg világ a világ…”

A színésznő egy felszínes, pénzorientált lányt játszik. De vajon az ő életében volt-e olyan, aki a hírnevéért közeledett hozzá? „Lehet, hogy túl naiv vagyok… Ha jobban belegondolok, volt már olyan. Talán túl befogadó vagyok sokszor. Ilyenkor azt gondolom, hogy persze, barátkozzunk, és megesett már, hogy nem baráti közeledés volt, hanem éreztem, hogy ez csak arról szól” – mondta Trokán Nóra

A darabot a Centrál Színházban lehet megtekinteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top