Sztárok

Komoly fogadást meccsel le Balázs és Majka

Bár nem lehet tudni, mi a fogadás tétje, Majka és Sebestyén Balázs apait-anyait beleadva harcolnak. A rapper még meg is sérült a küzdelemben.

Majka és Balázs egy ideje squashpartnerek, és annyira élvezik egymás társaságát, hogy elhatározták, ideje tétre játszani. A műsorvezetők magukhoz híven abban egyeztek meg, a vesztesnek valami nagyon szívatós feladatot kell bevállalnia. Azt is eldöntötték hogy mit, de ez csak a meccs után derül ki.

Majka jól kezdte a hét pontig tartó játszmát, rögtön 3-0-ra elhúzott. Ekkor tartottak egy kis pihenőt és Balázs beismerte, baj van.

A következő videó 3-3-nál készült, ekkor viszont már Majka van a földön – szó szerint. Jobb combja meghúzódott, és a rapper épp próbálja kinyújtani az izmot Sebestyén Balázs csipkelődése közepette. “Ha beledöglök is lejátszom, te paréj! Fél lábbal is!” – vág vissza Majka, majd visszamennek a pályára.

Az eredményhirdetés azonban sajnos jövő hétre csúszik. Kiderült, Balázsnak is van szíve, és nem akarta sérült barátját elverni, így 4-4-nél megegyztek: jövő héten lejátsszák a meccs végét.

Amíg erre várunk, idézzük fel együtt Majka és Balázs első televíziós próbálkozásait – megéri!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top