Sztárok

Lebetegedett az Omega énekese, Kóbor János

Kiderült, hogy miért nem vett részt a Fonogram-gálán. Olyan betegség döntötte le Kóbor Jánost, amilyen még életében soha.

Súlyos betegség döntötte ágynak az Omega együttes 74 éves frontemberét, írja a Blikk. Kóbor még a szerdai Fonogram-gálára sem tudott elmenni, ahol egyébként életműdíjat kapott. „Otthon be van bugyolálva, mert az orvos ráparancsolt, hogy nem szabad ilyen magas lázzal bohóckodni, pláne nem ilyen korban. A család meg a menedzserünk vigyáz rá” – fogalmazott akkor zenésztársa, Benkő László, aki aggódik barátjáért, mivel nem szokott betegeskedni.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Kóbor később beszélt a Riposttal. „Életemben nem voltam még influenzás, ezért nem értettem, mi történik velem. Nem tudtam felkelni az ágyból, egész nap tévéztem. Iszonyatosan fájt a fejem, a gyomrom, szédültem, és rosszul éreztem magam” – mondta a lapnak. 

Kóbor János az Omega orvosát azután hívta fel, hogy a lánya szólt neki, hogy forró a homloka. „Az orvos haverok ötévente berendelnek teljes kivizsgálásra, de mivel soha nem jutnak semmire, ezért felesleges lenne megint elmennem egy ilyen esett miatt” – tette hozzá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top