Sztárok

Kislánya boldogsága a legfontosabb Caramelnek

Az énekes igyekszik mindent megadni a kis Szofinak, ami az ő gyerekkorából hiányzott. Caramel meghatóan mesélt családjáról.

Molnár Ferenc Caramel nemrég könyvet írt hányattatott gyerekkoráról. Ebben mesélte el azt is, hogy édesapja rendszeresen verte, és egyik testvére nagyon fiatalon, hatéves korában meghalt egy balesetben. Caramel innen küzdötte fel magát az ország egyik legnépszerűbb énekesévé, és ezért Caramel kislánya egy egész más világban nőhet fel.

„Csodálatos érzés látni, ahogy a kislányom felfedezi a világot. Ha lehet ezt mondani, szerencsés emberként tekintek Szofira, hiszen én például 22 évesen jutottam el a Balatonhoz, a tengert pedig harmincasként láttam először. Ő viszont már az anyukája pocakjában járt az olasz tengerparton, ahova a születése után is visszamentünk. Ez nemcsak neki, de nekem is hatalmas élmény. Mindent megadhatok neki, amiben nekem nem volt részem” – mondta az énekes.

„Azt gondolom, mindenki megérdemelné, hogy elvihesse a családját nyaralni, mert ezek megismételhetetlen és maradandó élmények a gyerekeknek és a szülőknek is” – tette hozzá a Blikknek Molnár Ferenc, aki zenéjével és ismertségével más nehéz helyzetben élő családoknak is igyekszik segíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top