Sztárok

Stohl András munkaterápiával vezeti le a stresszt

A színész arról is beszélt, hogy ötvenéves korában tanult önfegyelmet. Stohl András őszintén vallott hibáiról.

Stohl András az ötvenen túl komolyan átértékelte eddigi életét. Úgy érzi, ennyi idő kellett neki hogy felnőjön, és ezért követett el súlyos hibákat a múltban. Ma már munkájának él, a színpadon éli ki magát, így haza is kevesebb problémát visz.

Stohl András ötvenéves korára ért be

„Konfliktuskerülőnek tartom magam, de rengeteg feszültség van, volt, és lesz az életemben, amiket a színházban vezetek le. Nekem óriási segítség, hogy tudok a színpadon ordítani, üvölteni, kiadni magamból a feszültséget. Ez nagyon jó terápia, így amikor ezen a színházban már túl vagyok, akkor jöhet a probléma valódi megoldása” – árulta el a Blikknek Stohl András.

A színész bevallotta, a reggeli rádiózás miatt nem mulatozik esténként. „Előadás után, általában este tizenegykor már alszom, jusson hat óra a pihenésre. Ha ez nincs meg, akkor nincs tovább, végem van. Tény, korábban ez az életvitel az autóbalesetemhez vezetett, de így, életem felénél már úgy érzem, megkomolyodtam kicsit.”

Stohl korábban megfogadta, több időt szentel a családjának, de azt is bevallotta, hogy a színészet mellett erre kevés lehetősége van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top