nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Stohl András munkaterápiával vezeti le a stresszt

Stohl András munkaterápiával vezeti le a stresszt

A színész arról is beszélt, hogy ötvenéves korában tanult önfegyelmet. Stohl András őszintén vallott hibáiról.
NLCafé
f Ajánlom

Stohl András az ötvenen túl komolyan átértékelte eddigi életét. Úgy érzi, ennyi idő kellett neki hogy felnőjön, és ezért követett el súlyos hibákat a múltban. Ma már munkájának él, a színpadon éli ki magát, így haza is kevesebb problémát visz.

Stohl András ötvenéves korára ért be

„Konfliktuskerülőnek tartom magam, de rengeteg feszültség van, volt, és lesz az életemben, amiket a színházban vezetek le. Nekem óriási segítség, hogy tudok a színpadon ordítani, üvölteni, kiadni magamból a feszültséget. Ez nagyon jó terápia, így amikor ezen a színházban már túl vagyok, akkor jöhet a probléma valódi megoldása” – árulta el a Blikknek Stohl András.

A színész bevallotta, a reggeli rádiózás miatt nem mulatozik esténként. „Előadás után, általában este tizenegykor már alszom, jusson hat óra a pihenésre. Ha ez nincs meg, akkor nincs tovább, végem van. Tény, korábban ez az életvitel az autóbalesetemhez vezetett, de így, életem felénél már úgy érzem, megkomolyodtam kicsit.”

Stohl korábban megfogadta, több időt szentel a családjának, de azt is bevallotta, hogy a színészet mellett erre kevés lehetősége van.

Megosztás Facebookon