Sztárok

Stohl András a kapcsolatáról: ilyen hosszan nem lehet csalódni

Stohl András lubickol új szerepében – a színész azt mondja, már most imádja az új darabot, de ezután sem áll le. Újra elkezdődik A Piramis forgatása, emellett pedig a színházban is helytáll.

Stohl András nemrég elárulta, munkaterápiával vezeti le a feszültséget – ez teljesen igaz, ha azt nézzük, mennyi helyen helytáll: folyamatos színpadi szerepei miatt esténként játszik, forgatja a Piramist, eddig pedig új darabját, Molnár Ferenc Deliláját forgatta, ami a Centrál Színházban látható. 

Stohl András nemcsak a darabról, hanem a szerelmi életéről is szót ejtett. A színdarabban a színész egy férjet játszik, aki beleszeret az egyik fiatal alkalmazottjába (Trokán Nóra), amit a felesége (Balsai Móni) is észrevesz, ez vezet a bonyodalomhoz. „Nem volt olyan, hogy valakit nagyon szerettem, de csalódtam benne, és remélem, hogy ezután is így lesz. Most is nagyon boldog vagyok, jól érzem magam a bőrömben, és boldog kapcsolatban élek. Remélem, hogy ez így marad, már több, mint két éve tart. Ilyen hosszan nem lehet csalódni” – mondta Stohl, aki nemrégiben stílust váltott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top