nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Rekordösszeget nyert egy fiatal pár A Falban: több mint 18 milliót kaszáltak

Rekordösszeget nyert egy fiatal pár A Falban: több mint 18 milliót kaszáltak

Elképesztő pillanatokat éltek át a műsorban. Most azt is elmondták, mire fordítják majd a pénzt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Rekordösszeget, több mint 18 millió forintot nyert egy fiatal pár A Fal című vetélkedőben.

Zsófi és Gergő még egy fillér nélkül kezdett neki a harmadik fordulónak, végül mégis a műsor eddigi legnagyobb nyereményét vihették haza.

„Ehhez szerintem kell egy pár nap, hogy tényleg tudatosuljon bennem, hogy tényleg nyertünk ennyi pénzt. Még sosem láttam ennyit egy rakáson!” – nyilatkozta a lány az RTL Klubnak.

Elképesztő pillanatokat éltünk meg a műsorban. Hihetetlen, hogy ennyit nyertünk, holott idegességemben összesen két kérdésre adtam helyes választ. Sokkolt, amikor megláttam a Falon az összeget, mivel Zsófi örömében, hogy nem fogadtam el a szerződést, annyira zokogott, hogy nem tudta megmondani, mennyit is nyertünk. Először arra gondoltunk, a hitelek kifizetésére fordítjuk a pénzt, de aztán úgy döntöttünk, hosszabb távra tervezünk, s eszerint fektetünk be. De persze, utazásra is költünk

– nyilatkozta a Blikknek Gergő.

A lejátszásra kattintva te is megnézheted a győzelem pillanatait:

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon