Sztárok

Pintér Tenya nem bír leszállni a Zámbó Jimmy-vonatról

Nőnap alkalmából vette elő a Király egyik számát Pintér Tibor, és szavalta el versként. Erős videó következik.

Ha nem is volt zajos siker Pintér Tibor kusza lázálomba forduló Jimmy-musicalje, a nemzet lovas színésze annyit elért, hogy hetekig vele foglalkozzanak a lapok. Legújabb produkciójában a Jimmy-életmű egyik legismertebb száma kerül elő, verses formában előadva.

Pintért állítólag sokan kérték, folytassa Versben mondom el című videósorozatát, és a művész meghajlik a közönség kívánságai előtt. A nőnap, a nők ünneplése pedig kiváló alkalmat adott arra, hogy előadja az Egy jó asszony mindent megbocsájt című számot. Jó választás, Tenya!

Pintér Tibor tehát fogta magát, magára öltötte Michael Jackson kabátját a Thrillerből, és nekiállt szavalni a kamera előtt. A (nagyon) kis költségvetésű produkcióban még egy mikroportra sem futotta, ezért fél perc környékén a metró kis híján elnyomja Pintér hangját. Ha ez nem modern művészet, akkor nem tudjuk, mi az.

Pintérék egyébként Amerikába vinnék a Jimmy-musicalt – merjük remélni, hogy ez is a színésztől megszokott magas színvonalon fog megvalósulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top