nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Marton László felesége a szexvádak óta így él

Marton László felesége a szexvádak óta így él

Tavaly októberben szinte egy nap alatt omlott össze az élete Marton Lászlónak. Most, négy hónap után pedig arról hallani, hogy elköltözött tőle a felesége a gyerekekkel.
NLCafé
f Ajánlom

Marton László karrierje egyik napról a másikra ért véget, amikor tavaly ősszel Sárosdi Lilla nyilvánosan szexuális zaklatással vádolta meg Martont. Azt csak sejteni lehetett, hogy a rendező magánélete is ráment erre, de mostanában arról lehetett hallani, hogy a felesége, Virág végül besokallt, és a gyerekekkel együtt elköltözött otthonról. 

„Együtt élünk a feleségemmel, Virággal. Egyébként pedig, ameddig az egészségi állapotom nem teszi lehetővé, hogy interjút adjak, Dr. Magyar György, a jogi képviselőm szívesen áll rendelkezésre. és válaszol minden kérdésre” – írta Martonszló a BEST magazinnak. A lap az ügyvédtől megtudta, hogy a 24 éve tartó kapcsolatban okozott-e bármilyen törést a botrány. 

„A felesége, Virág vakon hisz a férjének, és bízik benne, így az ő részéről nem volt felelősségre vonás, elfordulás, ugyanis száz százalékig biztos a férje úgymond ártatlanságában.” 

Az ügyvéd mesélt  a magazinnak az elmúlt hónapokról, hogy hogyan viselték a gyerkek ezt az időszakot, hogyan élte meg Virág a vádakat, végül pedig arról is, hogy Marton László kis híján belehalt a botrányba. 

Marton László és felesége az ügyvéden keresztül üzent a Bestnek

Megosztás Facebookon