Sztárok

Malek Andrea tart a mostani kihívástól

Nehéz elképzelni, hogy Malek Andrea bármiért aggódna, pedig neki is vannak kihívások az életében. Ezúttal már a lánya kedvéért is szeretne megfelelni.

Malek Andrea kettős évfordulót ünnepel, mivel harminc éve van a pályán, és néhány nap múlva az 50. születésnapja jön. A nők többsége nem szívesen árulja el a korát, ő azonban soha nem csinált titkot belőle. 

„Aki fiatal, legyen arra büszke, aki pedig idős, az legyen a ráncaira, ha vannak, mert mindegyikben benne van az évtizedes tudás és tapasztalat, legyen valaki tanár, pék, varrónő vagy akár zenész. Büszke vagyok arra, amit ötven év alatt elértem és megéltem, amibe bizony három ember élete belefért volna. Szerencsére több volt benne a jó, mint a rossz.”

Ennek kapcsán mesélt az énekesnő a BEST magazinnak, és  elárulta, arra különösen büszke, hogy minden a sajátja, nem csináltatott meg semmit.

Malek Andrea nem foglalkozik túl sokat a külsejével, de csak egyszer volt olyan időszaka, amikor elengedte magát, akkor pocakja lett, és még a negyedik gyereke érkezéséhez is gratuláltak neki. A külseje miatt ennek ellenére sosem aggódott, sokkal inkább a karrierében érez kihívásokat. Most például a lánya, Lencsi állítja komoly próbatétel elé, aki nagyon szeret szerepelni. 

„Megyek vele egy iskolai hegedűversenyre, zongorán kísérem majd. Harminc éve nem játszottam… Hónapok óta gyakorolok, a saját koncertem miatt nem izgulok annyira, mint ettől.”

A magazinnak mesélt az énekesnő a két nagyfiáról is, és ennek kapcsán a válásai is szóba kerültek, na meg az, hogyan is ünnepeli az 50.-et.

Malek andrea és lánya, Lencsi fotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top