Sztárok

Istenes Bence jobban örült volna egy kislánynak

Istenes Bence és Csobot Adél második gyermeküket várják – már az is kiderült, hogy kisfiúval bővül a család, bár a szülők eleinte lányt vártak.

Csobot Adél és Istenes Bence szerdán este jelentették be, hogy bővül a család. A Story magazinnak részleteket is elárultak Bencéék, megtudtuk többek között, hogy ismét kisfiuk lesz. A szülők természetesen nagyon örülnek a kis jövevénynek, de eleinte inkább kislányt szerettek volna. Persze, az a lényeg, hogy egészséges legyen a kicsi. 

„Ha nagyon őszinték vagyunk, mi a kislánynak jobban örültünk volna. Szerintem minden szülő úgy van vele, hogy ha már van egy kisfia, akkor nagyon szeretne egy kislányt is, hogy vele milyen, mennyiben más az élet. És a kapcsolat is teljesen más. Amikor megkérdezték, elmondtuk, hogy nagyon örülnénk egy kislánynak, de bármi is lesz, nagyon fogunk örülni” – mondta Istenes Bence és Csobot Adél a Fókuszban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top