Sztárok

Megszületett a királyi baba, harmadszorra ismét lánya lett Madeleine hercegnőnek

Először a palota hivatalos oldalán jelenet meg egy rövid hír, hogy egy újabb kisbabával bővült a királyi család, és a gyerek is, az anyja is jól vannak. Azóta kiderült: a hercegnő harmadik gyereke ismét kislány.

Ma hajnalban, 00:41-kor megszületett az újabb királyi baba a Danderyd kórházban, és már az első rövid közleményből tudni lehetett, hogy a gyerek és az édesanyja is jól vannak. Nem sokkal később pedig részletek is kiderültek. 

Madeleine hercegnő mellett végig ott volt a férje, Chris O’Neill, aki a svéd királyi család szokásaitól eltérően nem készül sajtótájékoztatót tartani, ahol a részletekről beszámol. Már most kiderült: a pár harmadik gyereke ismét kislány, aki 3465 grammal és 50 centivel született. A boldog apuka csak a palota sajtóosztályán keresztül üzent annyit: 

„Nagyon örülünk a családunk új tagjának, hogy megérkezett Leonore és Nicolas rég várt kistestvére. Alig várják, hogy találkozzanak a húgukkal.”

Madeleine hercegnő a férjével, chris O’Niell-lel a két gyerekével, Leonore-ral és Nicolasszal idén augusztusban fotó: Europress

O’Neill csak első lánya születésekor tartotta meg a protokolláris eseményt, amikor a királyi család szokásai szerint egy sajtótájékoztató keretében jelentette be az első gyereke nemét, fia születésekor már nem találkozott a sajtó munkatársaival. 

A kicsi nevét egyelőre nem árulták el, ez ugyanis a kis hercegnő nagyapjának, Károly Gusztáv királynak a tiszte, aki Viktória koronahercegnővel az oldalán egy hivatalos találkozó keretében jelenti be. A keresztelő három hónapon belül várható és Viktóra férje, Daniel herceg a legvalószínűbb keresztapa jelölt. 

Madeleine hercegnő augusztusban, a saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy várandós, az oldal egyelőre nem frissült ezzel kapcsolatban semmilyen adattal. 

A svéd királyi családban nemrég ünnepelték Károly Fülöp herceg és Sofia hercegné második gyerekének születését, a kishercegnő így a 10. a trónöröklési sorrendben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top