Sztárok

Balsai Móni a házasságról: „Ha ki lehet javítani, javítsuk ki!”

Balsai Móni a feleséget játssza Molnár Ferenc Delila című művében. Azt mondja, ő is hisz abban, hogy a nehézségek ellenére érdemes egy kapcsolaton dolgozni, nem kell egyből elengedni a másikat.

Balsai Móni az utóbbi időben az erős, céltudatos női karaktereket képviseli, mind a színpadon, mind a képernyőn. A színésznő legújabb darabjában egy feleséget játszik, akit a férje egy fiatalabbra akar cserélni, de végül felnyitja a szemét. A Terápia sztárja azt mondja, ő is abban hisz, hogy ha egy kapcsolat megromlik, nem kell egyből szakítani – mindig van megoldás, csak dolgozni kell rajta.

„A mondanivalója az, miként tudjuk megtartani a másikat, ha történik valami probléma, ami ebben az esetben egy harmadik személy” – mondta az NLCafénak Balsai Mónika. „Van, hogy okos dolog nem elengedni valakit, és harcolni érte, de tudni kell, hogy van-e esély. Én hiszek abban, hogy érdemes odafigyelni és megmenteni, nem kell egyből lépni, főleg egy házasságban, érdemes dolgozni rajta. Ha ki lehet valamit javítani, akkor azt javítsuk ki” –mondta a színésznő, aki azt is elárulta, hogy bár párja eléggé kritikus, ő bízik a szemében, mindig megfogadja a tanácsait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top