Sztárok

Zoltán Erika nem áll le a fogyással

Zoltán Erika elmondása szerint mindig is hízásra hajlamos volt, így most odafigyel arra, mit eszik. Az eredmény pedig magáért beszél.

Zoltán Erika nemrégiben különös feladatot kapott, ami miatt még jobb formába kell lendülnie, mint valaha. Az énekesnő egy éve kezdett életmódváltásba, hiszen ahogy mondja, hajlamos a plusz kilókra, így oda kell figyelnie, mit eszik és mennyit mozog. Az biztos, hogy ennek megvan az eredménye, hisze Zoltán Erika bombaformában van. 

#happybirthday 🎂#szotyi💕

Zoltán Erika official (@erikazoltan) által megosztott bejegyzés,

Az 56 éves énekesnő egyre bátrabban posztol egész alakos fotókat, nemrég pedig étkezési szokásaiba is beavatta a nagyérdeműt. „Tej helyett növényi alapanyagú termékeket fogyasztok, mandulatejet vagy zabtejet iszom. A disznóhúst teljesen száműztem az étrendemből, mint ahogy a fehér cukrot, fehér lisztet is. Sok csirkét eszem salátákkal és csak szénhidrátcsökkentett és teljes kiőrlésű kenyeret vásárolok. Az alapanyagokat is kicseréltem: például csak zabliszttel főzök, és étolajt sem használok. Rengeteg vitamint és táplálékkiegészítőt szedek, köztük zsírban oldódókat is, ezért van szükségem kacsa- vagy libazsírra” – mesélte az énekesnő a Kiskegyednek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top