Sztárok

Vastag Csaba megmentette édesanyja életét

Rengeteget aggódott az utóbbi időben Vastag Csaba az édesanyja miatt, aki szerint az életét a fiának köszönheti. Állítja, ha Csaba nincs, most nem nyilatkozhatna...

Vastag Csaba és szülei mindig is nagyon jó viszonyt ápoltak, ez idősebb korában sincs másképp. „Egy bizonyos kor után már nem a szülők gondoskodnak a gyerekükről, sokszor épp fordítva. Édesanyám beteg lett, és az én segítségemre szorult. Bevallom, nagyon megijedtem” – mondta a Story magazinnak Vastag Csaba, akinek édesanyja élete egyik legszörnyűbb élményéről mesélt. 

Tanárként mindig ügyeltem arra, hogy ha szellőztetek az iskolában, ne a gyerekekre, hanem rám jöjjön a hideg. (…) Sajogni kezdett a jobb fülem, azt gondoltam, huzatot kapok, és majd elmúlik. Bele sem gondoltam, hogy nagyobb lehet a baj – mondta Márta, aki azt is elárulta, hogy egy természetgyógyász tanácsára fogorvoshoz ment. – Azt mondta haladéktalanul menjek fogorvoshoz, hogy húzza ki a jobb felső nyolcasomat, különben meg fogok halni. Szinte földbe gyökerezett a lábam. (…) Később fájni kezdett az arcom és egyre több egészségi problémát tapasztaltam. Stroke-gyanúval vittek kórházba, de nem találták meg a tünetek okát, a CT sem mutatott semmit. Csaba fiam ekkor azt mondta: irány az ő fogorvosához. Ha a gyerekem akkor nem visz el, ma már nem adok interjút senkinek…

Később kiderült, hogy maradt egy begyulladt rész a foga alatt, és ez okozta az összes problémát. Veszélyeztette a többi szervét, és rossz hatással volt a szívére. A kezelés még ma is tart, de az orvosnak hála, mára minden rendben Mártával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top