Sztárok

Részletek Csobot Adél és Istenes Bence második gyerekéről

Mint kiderült, újra terhes Csobot Adél. Istenes Bencééknek ezúttal is kisfiuk lesz, a Story magazinnak pedig a babavárás körülményeiről is beszéltek.

Bár Nátán még nincs kétéves, kiderült, hogy Csobot Adél és Istenes Bence második gyermeküket várják. Az elsőhöz hasonlóan ismét egy kisfiúval bővül a család. „Megkértük az orvosunkat, hogy ne nekünk árulja el a baba nemét, hanem a vizsgálati értesítést e-mailben a nagymamáknak küldje el – mondta a Story magazinnak Adél. – Ezek után a családi ebédre anyukám és Bence édesanyja egy szép dobozzal érkezett. Izgatottan bontottuk ki, és egyből megláttuk a kék lufikat… Mi ezekből tudtuk meg abban a pillanatban, hogy Nátánnak öcsikéje lesz.”

Istenes Bence és Csobot Adél nem titkolják, tervezték a babát. „Azt szerettük volna, hogy a gyerekeink között két-két és fél év legyen. Szerintünk ez ideális, jobban kijönnek majd egymással, és többet is tudnak együtt játszani” – mesélte Csobot Adél, és azt is elárulta, hogy bár meglepetésnek szánta a bejelentést, nem bírta titkolni a nagy hírt szerelme elől. „A reggeli rosszullét fürdőszobából kiszűrődő hangjára ébredtem” – mondta Bence. 

Adélék azt is elárulták, hogy nemsokára elköltöznek Kölnből Münchenbe, ahol Bence édesanyja és testvére is él. „Együtt szeretnénk lenni, minél kevesebb utazással, ha pedig menni kell, azért München közelebb van a magyar fővároshoz, mint Köln. A munkámat onnan is tudom végezni” – mesélte Istenes Bence, aki azt is elárulta, hogy bár Németországban élnek majd, a baba Budapesten születik meg, ugyanúgy, mint Nátán. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top