Sztárok

Már megint esküvőre készül Berki Krisztián

Katona Renáta még el sem vált előző férjétől, de már szervezi esküvőjüket Berki Krisztiánnal. Most az Esti Frizbiben meséltek erről is.

Elemi erővel robbant be a köztudatba Berki Krisztián új párja, Katona Renáta Mazsi. A fiatal lány korábban szépségkirálynő volt, jelenleg cukrász, de leginkább azzal hívta fel magára a figyelmet hogy kiderült: férjezett asszonyként jött össze Berkivel. A pár az Esti Friziben mesélt a szerelmükről Hajdú Péternek. 

Ma a vendégeim voltak Krisztiánék☝🏻😊 @berkikrisztian @mazsirenata @berkijack_frenchbulldog #estifrizbi

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Katona Renáta állítása szerint korrekten járt el férjével, és szólt otthon, mikor szerelembe esett. „Elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok, és sohasem éreztem még ilyet. Elmondtam tisztességesen, hogy még az esküvő napján sem” – árulta el a lány a Blikk szerint.

Berki Krisztián és Katona Renáta | Forrás: NLC

Mazsi és férje azóta már beadták a válókeresetet, és a volt szépségkirálynő szerint nagyjából áprilisra végeznek is a procedúrával.

Így aztán semmi akadálya annak, hogy még idén összeházasodjanak Berkivel.

„Mazsi mondott egy dátumot, hogy mikor szeretne hozzám jönni, amihez tartanom kell magam. Ez még az idei évben lesz” – mondta Berki Krisztián, akinek nem is olyan régen futott zátonyra egy esküvője Hódi Pamelával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top