Sztárok

Kitettek magukért a sztárok a Fonogram-díj-átadón

A legrangosabb hazai könnyűzenei díjátadót a Várkert Bazárban rendezték meg, és a Fonogram-díjakat azok vehették át, akik a tavalyi év legjobb zenei teljesítményeit nyújtották különböző kategóriákban.

Jól érezték magukat tegnap este a zenészek a Fonogramon, ahol sok viccelődés mellett osztották ki és vették át a díjakat. Az életműdíjat az Omega együttes kapta, ők tavaly decemberben nagykoncerttel ünnepelték meg az együttes megalakulásának 55. évfordulóját, a szakmai életműdíjat pedig Abella Miklós vehette át.

Az Omega a Fonogram 2018-as díjátadóján: életműdíjasok lettek – Fotó: Vadnai Szabolcs

A zenei élet apraja-nagyja felvonult a díjátadón, és függetlenül attól, kaptak-e szobrot, mindenki mosolygott és jól szórakozott. Bár ez nem az a rendezvény, amelyik főként a ruhákról szólna, Tóth Andi dekoltázsa mellett nehéz volt szó nélkül elmenni.  

Galériánkra kattintva egy kis válogatást látsz a Fonogram-díj-átadón készült fotókból: 

Curtisről és a párjáról, Krisztináról lerítt, mennyire szerelmesek, ahogyan Király Viktorról és Anitáról is. Kollányi Zsuzsi is a párjával érkezett, és Ganxsta Zolee sem jött egyedül. 

Megnézem
Összes kép (23)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top