Sztárok

Napokra bezárt és szexrabszolgának használt egy nőt a Gossip Girl sztárja, Ed Westwick

Szexrabszolgaként tartott fogva egy nőt a Gossip Girl sztárja, Ed Westwick.

Két napig tartotta fogva és szexrabszolgaként bánt egy nővel a Gossip Girl című sorozat sztárja, Ed Westwick, amiért Haley Camille Freedman most pert indít a színész ellen. Freedmen elmondása szerint 2014-ben egy nagyobb társasággal érkezett a színész házába, majd a társaság tagjai felszívódtak, ő pedig kettesben maradt Westwickkel.

Ed Westwick – Fotó: Gettyimages/Amanda Edwards/WireImage

Közös megegyezésen alapuló szexbe kezdtek, de a színész egy idő után teljesen bekattant: fojtogatta, ütötte és le is köpte Freedmant, aki hiába kérte a férfit, hogy hagyja abba, az nem állt le. Másnap reggel  zuhanyzás közben akarata ellenére közösült vele Westwick, és nem engedte, hogy elhagyja a házat.

Két napon keresztül tartotta fogva a színész a nőt, aki ezalatt nem tudott segítséget hívni, és azt sem tudta, hol van.

Végül vérző sebekkel, zúzódásokkal és súlyos lelki sérülésekkel hagyta el Westwick házát. A stylistként dolgozó Freedman azért indított pert, mert az eset után mindenki elfordult tőle Hollywoodban. Úgy érzi, ha megnyeri a pert, akkor saját jó hírét is visszaszerezheti.

Westwicket korábban már több nő is megvádolta szexuális zaklatással, akiket elmondásuk szerint a színész gyakorlatilag megerőszakolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top