Sztárok

Vajna Timi repült, nem is akárhogyan

Vajna Timi végre visszakapta a férjét, és vele együtt valami olyat is, amire ő sem számított. Most hatalmas a boldogság, ahogy az Andy Vajna feleségének közösségi oldalairól kiderül.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Vajna Timi kénytelen volt nélkülözni a magángépet, amikor Aspenből Los Angelesbe repült. Erre azért volt szükség, mert Andy is Amerikába látogatott, méghozzá azért, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat, miután Andy egy másik nővel jelent meg a Story Gálán. Úgy látszik, most minden rendben, hiszen Vajna Timi közös képet posztolt a férjével, és már több napja együtt múlatják az időt. Andyvel együtt a magángépet is visszakapta, amiért annyira sóvárgott pár héttel ezelőtt. 

Amióta kibékültek Andyvel, Vajna Timi élete rendeződni látszik. Magángéppel repült Las Vegasba, a barátai is vele tartottak, sőt az sincs kizárva, hogy a férje is utazott, hiszen a következő videón már Arnold Schwarzenegger is látható, akivel köztudottan jó kapcsolatot ápol Andy Vajna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top