Sztárok

Újra elnapolták Pécsi Ildikó perét

Képtelen zöld ágra vergődni egymással Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla. Újabb eredménytelen napot tudhatnak maguk mögött a bíróságon.

Az évek óta húzódó rokontartási perben Pártos Csilla keres elégtételt Pécsi Ildikón, amiért a színésznő fia nem fizet gyerektartást volt feleségének a válásuk óta. A férfi korábban azzal védekezett, hogy nincs jövedelme, őt is az édesanyja tartja el, így vonták perbe Pécsi Ildikót.

Közben viszont a színésznő is beperelte volt menyét, mivel Pártos Csilla a válás óta a Pécsi tulajdonában lévő ingatlanban lakik. A szövevényes ügyben már rengeteg fenyegetés és ígérgetés elhangzott, a hónapok elteltével mégsem történik előrelépés.

Pécsi Ildikó és Pártos Csilla

A tegnapi tárgyaláson majdnem minden érintett megjelent. Ott volt Pécsi Ildikó és fia, Csaba, valamint Pártos Csilla. Újra hiányzott azonban Csilla és Csaba közös fia, aki miatt már második alkalommal napolták el a tárgyalást.

„Nem tudom, mikor lesz ennek az egésznek vége, de bízom benne, hogy idén pontot tehetünk az ügyre. Nagyon örültem, hogy Csabával végre találkoztam, és itt volt mellettem. Remélem, rövidesen túl leszünk együtt mindenen. Ebben mind a ketten hiszünk” – nyilatkozta röviden a Blikknek Pécsi Ildikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top