Sztárok

Óriási trutyi zúdul egy fiatal magyar sztár nyakába

Most először van arra esély, hogy egy fiatal magyar díjazott nyakába zúduljon a trutyi, mégpedig hamarosan. A részletekről egyelőre keveset tudni.

Idén először a magyar gyerekek is megválaszthatják kedvencüket a magyar Nickelodeon oldalán, és eldönthetik, kit öntsenek le a jellegzetes zöld trutyival. Már csak három hét van hátra a Kids’ Choice Awardsig, ahol a legnagyobb sztárok is nyakukba kapják a slime-ot. A csatorna pedig óriási attrakcióra készül, és hazánkba is elhozza a KCA legnagyobb őrületét, a slime-ozást! Szavazni a nickelodeon szavazás felületen lehet március 5-től 11-ig, a szavazók között pedig 5 darab Nickelodeon-ajándékcsomagot sorsolnak ki.

Vajon kinek a nyakába zúdul majd a trutyizuhatag? Lássuk a hazai jelölteket!

Anett & Ancsa

Anett és Ancsa gameplay- és paródiavideókkal váltak népszerű youtuberekké. A lányok nagyon izgulnak a trutyizás miatt. „Hatalmas élmény lenne, ha minket érne a megtiszteltetés, és Magyarországon először mi lehetnénk leslime-ozva” – mondta el Ancsa.

„Izgatottan várjuk a fejleményeket, és természetesen a nemzetközi Kids’ Choice Awardsot is. Én Selena Gomeznek szurkolok, Anett pedig Andrew Lincolnnak. A kedvenc rajzfilm kategóriában két gyerekkori kedvencünket is jelölték: SpongyaBob Kockanadrágot és a Tini Nindzsa Teknőcöket, mindkettőnek egyaránt szurkolunk.”

Anett és Ancsa a Nickelodeon Slime győztesei akarnak lenni

Csecse Attila

A képlet egyszerű, egy srác, egy kamera és jó adag kreativitás. Attila könyvajánló videókkal kezdte youtuberi pályafutását, csatornájának tartalma később lifestyle, humoros és vlog témákkal egészült ki. A legnépszerűbb tartalmai a vicces jelenetek, melyekbe sokszor bevonja a családját is.

Csecse Attila

IHaveNoIdeaHungary (Török Ábel)

Az IHaveNoIdeaHungary csatornával robbant be a köztudatba Török Ábel, humoros tartalmakat és komolyabb hangvételű vlogokat is találunk a csatornáján. Azért kezdett el videózni, mert mindig is érdekelte a filmezés világa. Ábel lelkesen fogadta a Nickelodeon jelölését, már kiskorában is nézte a Kids’ Choice Awardsot, így eléggé izgul érte, hogy rá zúdulhasson a zöld trutyi.

Szabó Kristóf

Kristóf kiskorában is szeretett a középpontban lenni, az embereket szórakoztatni, és ez azóta sem változott. Csatornáján a legsikeresebben futó videók a vicces köntösbe bújtatott társadalomkritikái. „Mindig is vágytam arra, hogy egyszer leöntsenek egy hatalmas adag slime-mal. Kiskoromban irigyeltem a külföldi sztárokat, hogy ekkora buliban vehetnek részt. Most lehet, hogy közéjük fogok tartozni én is, és a gyerekkori álmom válhat valóra? Bízom benne, hogy igen.”

Külföldön menőnek számít, ha valaki díjazottként a nyakába kaphatja a zöld trutyit. Justin Timberlake-től Jack Blackig már sok embert öntöttek nyakon. Nagyjából így kell ezt elképzelni:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top