nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Óriási trutyi zúdul egy fiatal magyar sztár nyakába

Óriási trutyi zúdul egy fiatal magyar sztár nyakába

Most először van arra esély, hogy egy fiatal magyar díjazott nyakába zúduljon a trutyi, mégpedig hamarosan. A részletekről egyelőre keveset tudni.
NLCafé
f Ajánlom

Idén először a magyar gyerekek is megválaszthatják kedvencüket a magyar Nickelodeon oldalán, és eldönthetik, kit öntsenek le a jellegzetes zöld trutyival. Már csak három hét van hátra a Kids’ Choice Awardsig, ahol a legnagyobb sztárok is nyakukba kapják a slime-ot. A csatorna pedig óriási attrakcióra készül, és hazánkba is elhozza a KCA legnagyobb őrületét, a slime-ozást! Szavazni a nickelodeon szavazás felületen lehet március 5-től 11-ig, a szavazók között pedig 5 darab Nickelodeon-ajándékcsomagot sorsolnak ki.

Vajon kinek a nyakába zúdul majd a trutyizuhatag? Lássuk a hazai jelölteket!

Anett & Ancsa

Anett és Ancsa gameplay- és paródiavideókkal váltak népszerű youtuberekké. A lányok nagyon izgulnak a trutyizás miatt. „Hatalmas élmény lenne, ha minket érne a megtiszteltetés, és Magyarországon először mi lehetnénk leslime-ozva” – mondta el Ancsa.

„Izgatottan várjuk a fejleményeket, és természetesen a nemzetközi Kids’ Choice Awardsot is. Én Selena Gomeznek szurkolok, Anett pedig Andrew Lincolnnak. A kedvenc rajzfilm kategóriában két gyerekkori kedvencünket is jelölték: SpongyaBob Kockanadrágot és a Tini Nindzsa Teknőcöket, mindkettőnek egyaránt szurkolunk.”

Anett és Ancsa a Nickelodeon Slime győztesei akarnak lenni

Csecse Attila

A képlet egyszerű, egy srác, egy kamera és jó adag kreativitás. Attila könyvajánló videókkal kezdte youtuberi pályafutását, csatornájának tartalma később lifestyle, humoros és vlog témákkal egészült ki. A legnépszerűbb tartalmai a vicces jelenetek, melyekbe sokszor bevonja a családját is.

Csecse Attila

IHaveNoIdeaHungary (Török Ábel)

Az IHaveNoIdeaHungary csatornával robbant be a köztudatba Török Ábel, humoros tartalmakat és komolyabb hangvételű vlogokat is találunk a csatornáján. Azért kezdett el videózni, mert mindig is érdekelte a filmezés világa. Ábel lelkesen fogadta a Nickelodeon jelölését, már kiskorában is nézte a Kids’ Choice Awardsot, így eléggé izgul érte, hogy rá zúdulhasson a zöld trutyi.

Szabó Kristóf

Kristóf kiskorában is szeretett a középpontban lenni, az embereket szórakoztatni, és ez azóta sem változott. Csatornáján a legsikeresebben futó videók a vicces köntösbe bújtatott társadalomkritikái. „Mindig is vágytam arra, hogy egyszer leöntsenek egy hatalmas adag slime-mal. Kiskoromban irigyeltem a külföldi sztárokat, hogy ekkora buliban vehetnek részt. Most lehet, hogy közéjük fogok tartozni én is, és a gyerekkori álmom válhat valóra? Bízom benne, hogy igen.”

Külföldön menőnek számít, ha valaki díjazottként a nyakába kaphatja a zöld trutyit. Justin Timberlake-től Jack Blackig már sok embert öntöttek nyakon. Nagyjából így kell ezt elképzelni:

3 Fotó megtekintése

Óriási trutyi zúdul egy fiatal magyar sztár nyakába

Megosztás Facebookon