Sztárok

Nyári Dia párját nem zavarják a plusz kilók

Dia várandóssága felénél tart, a pocakja egyre jobban gömbölyödik. Azt mondja, hetente új ruhát kell vennie, hiszen hamar kinövi. Ennek ellenére, a párját nem zavarják a plusz kilói, sőt Dani mindennap elmondja neki, hogy mennyire szép.

Pár hete derült ki, hogy Nyári Dia gyermeket vár párjától. Azóta azt is elárulták Kovács Daniék, hogy kisfiuk lesz. A színésznő most a BEST magazin tavaszi különszámában beszélt a várandósságáról, többek között azt is megtudtuk, hogy mindenképp természetes úton szülne, valamint elárulta, hogy párja bent lesz vele a szülőszobán. 

„Bár messze van még, a szülésre is sokat gondolok. Szeretnék természetes úton szülni, jó lenne elkerülni a császármetszést. Az viszont biztos, hogy Dani is bent lesz szülőszobán, és ez nagy nyugalommal tölt el” – mondta a fiatal kismama, aki a teste átalakulásáról is beszélt. 

„Szerencsére a páromat nem zavarják a plusz kilóim, sőt mindennap elmondja, mennyire szépnek lát. Napi kontroll alatt is vagyok, sokszor hív vagy ír napközben, ha nem vagyunk együtt. Persze rettentően jólesik, és igencsak erősíti az önbizalmamat” – mesélte Nyári Dia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top