Sztárok

Nem akárkivel ebédelt Amerikában Vajna Timi

Trükkös fotón mutatta meg Vajna Timi, kivel ebédelt Hollywood egyik legfelkapottabb éttermében.

Mikor legutóbb közös szelfit nyomott egy celebbel, Vajna Timi nyilván elírta a magyar rendező nevét. Szerencsére most nem merészkedett odaáig, hogy megnevezze ebédelőpartnerét. Ehelyett csak Timi dizájnos napszemüvegében csillan meg Andy Vajna félreismerhetetlen kontúrja.

Vajna Timi végre újra boldog: megint együtt van Andyvel – #reunited –, és még a nap is kisütött Los Angelesben. Mi ezek közül megelégednénk a napsütéssel is.

A fotó elvileg a Caffé Roma Lounge & Ristorante-ban készült, ami Beverly Hills egyik legfelkapottabb helye. Timi posztja fénysebességgel került az étteremben készült legjobb képek közé, Arnold Schwarzenegger és Mickey Rourke társaságába. Nem semmi!

Andy és Timi a hét végén is együtt mutatkozott egy Oscar-váró partin. A jelek szerint a pár kibékült pár héttel ezelőtti veszekedésük óta, mikor Timi nyilvánosan mondta el mindennek férjét, aki egy másik nővel ment el a Story Gálára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top