Sztárok

Ildy Lee miatt veszítettük el az Oscart

Idén is sokan nézték itthon az Oscar-díj-kiosztó gálát, mert megint magyar filmért izgulhattunk. Los Angelesben Ildy Lee már előre tudta, hogy nem nyerünk szobrot, de szerinte így is győztesek vagyunk.

Meglepő kijelentéssel indult Ildy Lee mai bejelentkezése az RTL Klub Reggeliben. A Los Angeles elit köreiben mozgó hölgy idén a Haj és smink kategória előpartiján vett részt, amely szerinte a leglátványosabb rendezvény. Gary Oldman maszkjától kezdve más exkluzív pillanatképekig mutatott néhány fotót Ildy Lee, aki végül még az Oscar kapcsán egy dalt is hozott. 

Ildy Lee élvezte az Oscar előpartiját

Ami különösen érdekes volt, hogy állítása szerint ő már tudta előre, hogy nem kapunk idén Oscar-szobrot a Testről és lélekről című filmért

„Két évvel ezelőtt, amikor ott voltam, akkor győztünk. De most, mivel nem voltam jelen a partin, mert egy másik fontos Oscar-eseményre voltam meghíva, így sokan, akik hisznek benne, hogy én szerencsét hozok – és nagyon sokan hisznek benne –, megjósolták, hogy sajnos, mivel én nem leszek ott, veszíteni fogunk. És ez meg is történt.”

Ildy Lee ennek ellenére úgy gondolja, hogy győztesek vagyunk, mert a film kitűnő, és bekerülni az öt Oscar-jelölt közé már önmagában fantasztikus eredmény. 

Itt meghallgathatod Ildy véleményét és a dalát is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top