nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Farkasházi Réka elbúcsúzott a színháztól

Farkasházi Réka elbúcsúzott a színháztól

Decemberben derült ki, hogy Farkasházi Réka újra terhes. A kismama nemrég leadta színházi szerepeit, hiszen több pihenésre van szüksége.
NLCafé
f Ajánlom

December elején jelentette be Farkasházi Réka, hogy ismét gyermeket vár. Fontos döntést kellett meghoznia Rékának, hiszen a baba miatt egy időre el kell köszönnie a színháztól, ami a szíve csücske. „Nemrég elbúcsúztam a színháztól, mert ezt a hátralévő időszakot arra szeretném használni, hogy pihenjek és a másik két gyerekemmel minél több időt töltsek. Persze koncerteket még vállalok, de csak mértékkel” – kezdte Farkasházi Réka a BEST tavaszi különszámában. 

„Az utóbbi két-három évem nagyon hajtós volt, már kívánta a szervezetem a lazítást, és ezt most meg is kaptam” – mondta Réka, aki azt is elárulta a lapnak, hogyan fogadták gyermekei a kistesó érkezését.

Mostanában szó szerint tyúkanyóskodnak felettem, főleg a fiam. Nem hagy semmit megemelni, mindig kérdezi, segíthet-e valamit. A kislányom egyébként régóta rágta a fülünket, hogy kistesót szeretne, úgyhogy már nagyon várja, hogy megölelhesse a húgát.

Megosztás Facebookon