Sztárok

Elárulta káprázatos fogyásának titkát Gáspár Bea

A Konyhafőnök VIP győztese tizenöt kilót adott le alig egy év alatt. Gáspár Bea elmesélte, hogyan küzdött meg a felesleges kilókkal negyven felett.

Elmondása szerint 85 kilót mutatott a mérleg Gáspár Bea alatt, mikor megnyerte a Konyhafőnök VIP-t. Nagyon zavarta a súlyfelesleg, és elhatározta, megszabadul tőle.

„Komoly odafigyeléssel sikerült lefogynom. Nem húztam strigulákat a kilók után, csak örültem, hogy szépen elköszönünk egymástól. Ez volt a munka első fele. Ilyenkor szoktunk abba a hibába esni, hogy hátradőlünk, és kijelentjük, kilók letudva. Innen jön a meló második fele, amikor meg is kell tartani az elért eredményt. Most éppen ez történik” – magyarázta a Blikknek Gáspár Bea.

Bea kerülte a szénhidrátot és a cukrot, de elmondása szerint pajzsmirigyproblémája miatt nehezebben fogyott, mint egy egészséges ember. A jó hír viszont az, hogy a „pajzsmirigybarát” étrend remek diétás kaja is egyben.

Gáspár Bea a Konyhafőnök VIP-ben | Forrás: RTL Klub

„Amikor az ember huszonéves, gondolkodás nélkül elfogyaszthat egy fél malacot két vekni kenyérrel, és semmi sem látszik rajta (…) Azzal is tisztában vagyok, hogy nem leszek balerinaalkat, de nem is ez a cél, hanem az, hogy jól érezzem magam a bőrömben” – tette hozzá Gáspár Bea, aki a Konyhafőnök következő évadában már a zsűripultban fog állni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top