Sztárok

Sandra Bullock titkos esküvőjének sztorija önálló életre kelt

Keveset oszt meg a magánéletéről Sandra Bullock, de a rajongók nagyon reménykedtek abban, hogy a színésznő esküvőjéről azért látnak képeket. Egyelőre azonban csak néhány részletről olvashatunk.

Makacsul tartja magát a híresztelés, hogy Sandra Bullock és Bryan Randall nem csak úgy élnek, mint a házasok, de már hivatalosan is összekötötték az életüket. A titkos esküvő története gyakorlatilag önálló életre kelt. 

Ritka róluk a közös kép, ezért sem valószínű, hogy Sandra Bullock és Bryan Randall esküvőjéről látunk majd fotókat

Mindezt ez a képsor indította el, amelyen jól látható Bryan Randall ujján a karikagyűrű. Korábbi fotókon egyáltalán nem viselt ékszert a fotós, ezért mindenki készpénznek vette, hogy Sandra Bullock bizony titokban férjhez ment. 

SANDY AND BRYAN YESTERDAY ❤️😭 #sandrabullock #bryanrandall

Alexa Bullock 🌸 (@sandysass_) által megosztott bejegyzés,

A helyszínről azt mesélték, hogy a színésznő otthonát díszítették fel, és csak kevés vendéget hívtak, a kis Louis és Laila voltak a gyűrűhordók, és Randall lánya volt a koszorúslány. Bár már az esküvő hírét is cáfolta a színésznő szóvivője négy napja a People magazinnak, a pletyka csak nem akar elülni. A gyűrűt olyan erős bizonyítéknak tartják a rajongók, hogy nem tudnak leszakadni Bullock titkos esküvőjéről, amiről egyre-másra jelennek meg apróságok. 

Az viszont biztos, hogy Sandra Bullock nem viselt jegygyűrűt a hétvégi Oscar-gálán: 

Sandra Bullock az Oscar-gálán biztosan nem viselt jegygyűrűt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top