Sztárok

Nem jött be a váltás Hajdú Péternek

Hajdú Péter teljesen kivirult, mióta szingli, amit a rajongók is észrevettek. Persze mindig akadnak olyanok, akiknek nem jön be 1-1 kép, de mint kiderült, a műsorvezetőt ez abszolút nem érdekli.

Hajdú Péter új stílusáért odavannak a rajongói – amióta egyedülálló, rengeteget változott: lefogyott, más frizurára váltott, szemüveges lett, és még az öltözködése is megváltozott. Nem csoda, hogy a követői, főleg a nők, ódákat zengnek róla. Hajdú Péter nemrég elmondta, hogy készen áll egy új kapcsolatra, de egyelőre nem jött vele szembe a nagy Ő. Addig is, a rajongói kápráztatja el nap mint nap. 

Unom ezt a tetves szar időt😬😬 Egyébként pedig nem áll jól a szemüveg és a jó hír, hogy nem is kell😎😂😂

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Kivéve most, hiszen az új külső sokaknak nem jön be. „Unom ezt a tetves sz*r időt. Egyébként pedig nem áll jól a szemüveg és a jó hír, hogy nem is kell” – írta a fotóhoz Hajdú Péter, aki ezzel gyakorlatilag kimondta, hogy nem érdekli mások véleménye, hiszen leginkább praktikussági szempontból hord szemüveget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top