nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Tolvai Reni elvitte a melleit napozni

Tolvai Reni elvitte a melleit napozni

Tolvai Reni Miamiban múlatja az időt, ráadásul nem is akárhogy. Az énekesnő sok időt tölt az óceánparton, ahol cifrábbnál cifrább fürdőruháit is megmutatja – és azt is, amit takar. Vagy nem takar....
NLCafé
f Ajánlom

Bár a Dal-botrányok nem Tolvai Renivel kezdődtek, azért az ideiből ő is kivette a részét rendesen. Reninek nem tetszett a zsűri véleménye, a gondolatait pedig a közösségi oldalán fogalmazta meg. Aztán később bocsánatot is kért, Reni úgy fogalmazott, hogy viccnek szánta, amit írt. Lényeg a lényeg, jól jött már neki a kikapcsolódás, így Amerika felé vette az irányt. Na de nem csak a pihenésen lesz a hangsúly, hiszen az énekesnő fel is lép, méghozzá több koncertet is ad majd. A fellépés előtt azonban ellátogatott az óceánpartra 0 bevetette magát. 

Maradjunk annyiban, hogy ez a fürdőruci pont semmit nem takar, ettől függetlenül csodásan fest benne Tolvai Reni. Az énekesnő egyébként az édesanyjával ment az Egyesült Államokba, a fellépések mellett igazi csajos nyaralás ez. Pont elkerülték egymást szerelmével, Kállay-Saunders Andrással, aki ugyancsak a karrierje miatt ment ki Amerikába, de azóta már haza is jött. 

Megosztás Facebookon