Sztárok

Régi kedvenc tér vissza a TV2-re, indul a Feriha

A sorozatrajongók egyik nagy kedvence volt a Tiltott szerelem, amelynek egyik főszereplője most új sorozattal visszatér a TV2-re. Holnaptól indul a Feriha.

Egyre nagyobb sikert aratnak itthon a török sorozatok, és még ha névről annyira nem is, de arcról már felismerjük a török sztárokat. Köztük van Hazal Kaya, akit a Tiltott szerelem fiatal és szerelmes lányaként ismertünk meg. Most pedig a Feriha című sorozatban már nemcsak kiemelt mellékszereplő, hanem igazi főszereplő lett. 

Hazal Kaya a TV2 új sorozatnának sztárja, kedden indul a Feriha

A Feriha váltja a Bosszú vagy szerelemet március 6-tól hétköznap délutánonként a TV2 műsorán. Az országos tévépremierként induló sorozat főhőse Feriha, egy fiatal, ambiciózus, de szegény családból származó lány, akinek sikerül bejutnia az egyetemre. Az iskolában azonban gazdagnak adja ki magát, és amikor egymásba szeretnek egy valóban gazdag fiúval, Feriha beleragad saját, hazugságokból szőtt hálójába.

Cagatay Ulusoy és Hazal Kaya, a Feriha sorozat szerelmes párja

A Feriha főbb szereplőit közül nemcsak Hazal Kayát, de több szereplőt is ismerhetnek a sorozatnézők: az édesanyját alakító Vahide Percin  a Szulejmán sztárja, az édesapját alakító Metin Cekmez a Seherezádé és az Egy ellopott élet szereplője volt, míg szerelmét Cagatay Ulusoy formálja meg.

Itt az első előzetes a Feriha című sorozatból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top