Sztárok

Ellopták a legjobb női főszereplő frissen kapott Oscarját

A tolvaj a ceremónia utáni partin lopta el Frances McDormand szobrocskáját, és még élőzött is egyet vele a Facebookon. A rendőrség elfogta.

Letartóztattak egy férfit, mert a gyanú szerint az Oscar-díj-átadó után ellopta Frances McDormand szobrocskáját. A színésznő a legjobb női főszereplő Oscar-díját kapta a Három óriásplakát Ebbing határában nyújtott alakításáért.

A 47 éves Terry Bryant nevű férfit elfogták, és 20 ezer dolláros óvadék ellenében engedték szabadon – írja a BBC.

A színpadon még megvolt a szobor. Frances McDormand amerikai színésznő, miután átvette a legjobb női fõszereplő díját az Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2018. március 4-én (Fotó: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello)

A rendőrség közölte, hogy a férfinak jegye volt a ceremónia utáni partira, és ott lopta el a díjat, amelybe ráadásul már Frances McDormand nevét is belegravírozták.

A Variety azt írja, hogy elfogása előtt a férfi nem tudta megállni, hogy ne jelentkezzen be élőben a lopott Oscarral a Facebookon. A videóban megcsókolja a díjat, és azt mondja, hogy ma este megkapta, ez az övé.

A tolvajt azután sikerült elkapni, hogy Cara Buckley, a New York Times riportere kirakott egy fotót a férfiról a Twitterre. Azt írta, hogy a sztárséf, Wolfgang Puck futósa állította meg a férfit és szerezte vissza a szobrot.

Az Oscar azóta visszakerült a színésznőhöz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top